Aktuella erbjudanden

Hos Opel får du alltid riktigt bra erbjudanden på alla våra modeller, oavsett om du är intresserad av privatleasing eller av att köpa en ny Opel.

PB Opel Smart Lease Mokka Se 1200X674 2
Opel Mokka Ultimate

Nu kan du köra fullutrustade Opel Mokka Ultimate för endast 2.999 kr/mån. Få en smidig privatleasing med fast pris varje månad, kostnadsfri uppsägning och vinterhjul på köpet – utan att binda dig i mer än 12 månader.

Läs mer om erbjudandet
PB Opel Smart Lease Grandland Se 1200X674
Opel Grandland GS

Med Opel Smart Lease kan du privatleasa rymliga Opel Grandland GS med fast pris varje månad, vinterhjul på köpet och kostnadsfri uppsägning, utan att binda upp dig i mer än 12 månader – för endast 3.199 kr/mån.

Läs mer om erbjudandet
PB OPEL EXPRESS Se 1200X674
Opel Express

Ta chansen och säkra din nya Opel redan i dag. Opel erbjuder ett brett utbud av modeller som har effektiva och bränslesnåla motorer, godkända för HVO-bränsle. Vi har prisvärda modeller i lager, just nu redo för omgående leverans till din närmaste återförsäljare.

Läs mer om erbjudandet
Tb Vivaro E 980X500 Strossle
Opel Vivaro-e med klassledande räckvidd

Nu har du möjlighet att välja den 100 % elektriska transportbilen Opel Vivaro-e till ditt företag. Upplev en utsläppsfri, tyst och behaglig körning med en klassledande räckvidd på upp till 330 kilometer.

Läs mer om erbjudandet
TB Combo Vivaro FL Se 1200X674
Opel Combo eller Opel Vivaro – från 2.300 kr/mån

Just nu erbjuder Opel smidig företagsleasing av hantverkarfavoriten Opel Combo och den rymliga Opel Vivaro – från 2 300 kronor i månaden. Modellerna erbjuds både i det välutrustade Business-utförandet och i Premium-utförandet för den som vill ha det lilla extra.

Läs mer om erbjudandet